Potentieel ecca lid

Terug

Geacht potentieel ecca lid,

Welkom op de webpagina’s die ECCA speciaal voor u heeft gemaakt.  Alle spelers op het gebied van voorgelakt metaal – van coil coating bedrijven en fabrikanten van uitrusting tot lak- en chemische leveranciers en aanverwante verenigingen – hebben baat bij het lidmaatschap van ECCA.

ECCA legt zich toe op de promotie van voorgelakt metaal als dé kwalitatief hoogstaande, rendabele, milieuvriendelijke oplossing voor sectoren als de bouw, de auto-industrie, fabrikanten van huishoudelijke toestellen en vele andere, innovatieve en toekomstgerichte ondernemingen. Als lid van ECCA hebt u toegang tot een dynamisch professioneel netwerk en leeromgeving. Hierdoor bent u vertegenwoordigd in de voorgelakt-staalindustrie en krijgt u alle kansen om de duurzaamheid van voorgelakt metaal te promoten.

Via de koppelingen krijgt u meer details over de voordelen van het lidmaatschap en kunt u zich vlot en eenvoudig aanmelden. Neem even de tijd om een kijkje te nemen in onze huidige Ledenlijst. Veel van uw collega’s zijn al lid van het ECCA-netwerk.

Klik voor meer informatie over onze organisatie op Wat doet ECCA? Hebt u daarna nog vragen? Neem gerust contact op, ecca staat voor u klaar!