Transport

Terug

Transport

Voorgelakt metaal wordt gebruikt voor tal van onderdelen voor auto’s en andere vervoermiddelen. De hoogwaardige lak is niet alleen geschikt voor carrosserie-elementen, maar ook voor allerlei andere onderdelen.

Voorgelakt metaal wordt in auto’s soms gebruikt als grondlaag voor carrosseriedelen, maar ook ik diverse andere onderdelen. Voorbeelden hiervan zijn de deuren, balken, oliefilters, wijzerplaten van instrumenten, ruitenwisserbladen, corrosiepreventie, kofferdeksels, oliereservoirs en dergelijke.


Bij caravans en vrijetijdsvoertuigen is voorgelakt metaal vaak het belangrijkste materiaal dat voor de carrosserie wordt gebruikt. In sommige gevallen kunnen strepen en designs voor de productie in het voorgelakt metaal verwerkt worden en dankzij de vele beschikbare kleuren genieten de ontwerpers van deze voertuigen een grote creatieve vrijheid.


Voorgelakt metaal wordt ook gebruikt in vele soorten commerciële voertuigen, zoals vrachtwagens, tankwagens, bussen en treinen. In al deze gevallen is voorgelakt metaal een rendabele manier om een hoge kwaliteit en een reproduceerbare afwerking te realiseren.